CONTACT STICHTING EFFECT

 

Neem voor meer informatie contact op met Stichting Effect via: info@stichting-effect.nl

U kunt ons ook een e-mail sturen via het contactformulier op deze website of via de beveiligde omgeving van Zivver. Via de Zivver-omgeving stuurt en ontvangt u veilig persoonlijke en vertrouwelijke gegevens.

Hoofdlocatie

Verlengde Meeuwerderweg 5, 9723ZM Groningen

Contact

Wij zijn bereikbaar via e-mail op info@stichting-effect.nl

Wachttijden

Neem voor de actuele wachttijden contact op met info@stichting-effect.nl

Contactformulier

LET OP: Dit formulier is alleen bestemd voor algemene vragen. Vermeld hier geen gezondheidsgegevens in. We delen je gegevens niet met anderen. Wil je wel medische bestanden versturen? Doe dat via ‘Beveiligd contact via Zivver’, te vinden onder dit contactformulier.

1 + 13 =

BEVEILIGD CONTACT VIA ZIVV

Als je vertrouwelijke informatie wilt delen, zoals gezondheidsgegevens, dan raden wij je aan gebruik te maken van onze Zivver mailomgeving. Hierbij worden gegevens versleuteld verzonden. Klik hiervoor op onderstaande knop ‘Klik hier om in een beveiligde omgeving contact op te nemen’. Als je geen mailadres hebt van de betrokken begeleider, kun je het algemene mailadres gebruiken (info@stichting-effect.nl). Lees hier meer over uw Zivver mailomgeving.

Waar je ons kunt vinden

Op het kaartje hiernaast kun je vinden in welke gemeenten en op welke gebieden wij actief zijn. Wij bieden hulp vanuit WMO, jeugdhulp en ook bij een WLZ indicatie bieden we mogelijkheden. Ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen of bevind je jezelf in een andere gemeente? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Stichting Effect

Verlengde Meeuwerderweg 5
9723 ZM Groningen
E-mail: info@stichting-effect.nl